par

Parforholdet efter at børnene er flyttet hjemmefra…

For mange forældre er det en svær tid, når børnene flytter fra reden. Pludselig er der ikke brug for jer på samme måde. Hvor man før var vant til at være forældre 24/7, skal man nu lære at være et par igen, og det kan pludselig føles tomt og stille i det store hus. Hvordan håndterer I den nye rolle og hvordan finder I ud af at være kærester igen?

Husk at snakke sammen

Mange par glemmer at huske at dele deres tanker med hinanden. Især hvis man har haft børn i mange år. Her har børnene været centrum, og man kan gå mange uger uden helt at vide hvordan det anden egentlig har det.

Nu hvor I har mere tid til hinanden, så husk hinanden! Spørg ind til din mands dag. Hvad går han og drømmer om? Er han glad på sit arbejde? Over aftensmaden har I masser af tid til at hyggesnakke om dagen der er gået. Det vil med garanti bringe jer tættere sammen.

Tag ud på jeres livs rejse

Når børnene flytter hjemmefra, står i formentlig med flere penge og med mere tid mellem hænderne. Hvorfor ikke udnytte situationen og spare sammen til jeres livs rejse? I husker måske jeres rejser fra I var unge. Her havde I formentlig kun råd til charterrejser eller lignende. Med flere penge mellem hænderne som voksne mennesker, kan I tage en længere rejse til et eksotisk sted.

Hos rejsebureauer som Kipling Travel, kan I vælge mellem mange forskellige rejsepakker, eller selv sammensætte jeres rejse. Hvad med en tur til Tanzania på safari, eller en tur til Peru, hvor I kan opleve seværdigheder som Machu Picchu og Andesbjergene. Det er fantastisk at få nye oplevelser sammen som par, og en god måde at komme tættere på hinanden på.

Gå på dates hver weekend

Aftal at I skal skiftes til at lave romantiske dates til hinanden. Hvorfor ikke gøre det hver weekend? Har I ingen andre planer, ender I alligevel bare med at sidde at se Vild med Dans hver fredag aften, hvilket ikke ligefrem sætter fut i parforholdet.

Invitér på picnic i parken, tag på madlavningskursus, tag en tur til en større by i Danmark, sov i telt sammen – der er mange muligheder, og det er hyggeligt at vide at den anden har gjort sig umage for at lave en særlig dag eller aften.