Lån penge til det du står og mangler

Står du og mangler penge til en ny computer, en ny cykel eller drømmer du blot om at rejse sydpå? Så kan du hurtigt og nemt låne penge til lige det, du står og har brug for. Lån penge hos din traditionelle bank eller hos en af de mange låneudbydere på internettet. Her kan du optage et forbrugslån til dine behov. Der dukker dog jævnligt nye låneudbydere op på internettet, og det kan derfor være som en jungle at finde rundt i. Du kan derfor læse mere om her, hvad et forbrugslån er.

Forbrugslån – hvad er det?

Et forbrugslån er penge, som du kan ansøge om hos din bank eller hos en af låneudbyderne på internettet. Det kan være lettere at få godkendelse til forbrugslån hos online låneudbyderne og hele låneprocessen er som regel langt hurtigere end i banken. Dog bør du altid overveje nøje, hvorvidt det er godt for dig og din økonomiske situation at optage et lån. Et forbrugslån kan bruges til lige præcis det du har brug for. Du skal ofte ikke stå til regnskab for, hvad de lånte penge skal bruges til.

 

Hvad et forbrugslån kommer til at koste dig afhænger både et lånets størrelse, lånets løbetid samt lånets rente. Dette variere fra låneudbyder til låneudbyder og afhænger derfor af, hvor du optager lånet. Derfor er det altid en god idé at undersøge de forskellige låneudbyder, inden du tager stilling til, hvilken låneudbyder du skal vælge.

Forbrugslån online

Vælger du at optage et forbrugslån hos en af de online låneudbydere, foregår hele låneprocessen online. Det kræver derfor kun, at du har adgang til internettet samt et gyldigt NemID. Det betyder derfor, at du kan optage lånet hvor som helst og når som helst alle døgnets 24 timer.

 

Når du optager et lån online, skal du først udfylde en låneansøgning, som du i løbet af få minutter får svar på. Er du godkendt til lånet, vil du kunne se pengene på din bankkonto i løbet af et par timer eller maksimum 2 dage. Dette afhænger igen af, hvilken låneudbyder du vælger. Du underskriver låneaftalen med NemID, hvilket gør lånet sikkert. På denne måde kan låneudbydere identificere dig og lave en kreditvurdering for at se, om du kan blive godkendt.

Hvad skal der til for at optage et online lån?

Hvis du ønsker at optage et online lån, må du IKKE være registreret i RKI eller i Debitor registret. Der er ofte en minimumsalder på, hvad du minimum skal være for at få lov til at optage et lån. Du skal ydermere have:

 

  • Dansk telefonnummer
  • Aktiv emailadresse
  • Dansk bankkonto
  • Gyldigt NemID
  • Dansk folkeregisteradresse