Spar penge på husforsikring

Vejen til en billig husforsikring

Har du oplevet, at skulle tegne en ny husforsikring, men at det har været en meget uoverskuelig proces. Det er svært at finde ud af, hvilken husforsikring som passer bedst til ens behov, og hvilket forsikringsselskab som tilbyder denne til den bedste pris.

De forskellige forsikringsselskaber tilbyder forskellige basispakker, og forskellige tilvalgsdækninger til sin husforsikring. I dette indlæg vil du få en guide til, hvordan du finder en billig husforsikring, og hvordan du selv kan gøre din husforsikring endnu billigere. Følg denne guide. Du kan spare massere af penge.

Sådan finder du en billig husforsikring

En god måde finde en billig husforsikring på, er, at få forsikringsselskaberne til at konkurrere mod hinanden. Du er selvfølgelig stadig interesseret i, at den husforsikring du skal tegne, skal passe til dine behov og ønsker. Til sidst vil det selvfølgelig også være attraktivt, hvis du får vist flere forskellige tilbud på en husforsikring.

Ovenstående lyder muligvis meget attraktivt, og det er faktisk også lettere end du tror. På Mikonomi.dk kan du nemt og hurtigt indtaste dine behov i forhold til en husforsikring, hvorefter Mikonomi.dk vil sende dine indtastninger videre til 3 af sine samarbejdspartnere, som består af en lang række forsikringsselskaber.

Disse forsikringsselskaber vil vurdere dine behov, og efter kort tid kontakte dig med et tilbud hver. Du har nu muligheden for, at vurdere hvilket af de 3 tilbud, som er det mest attraktive for dig. Ønsker du ikke at gøre brug af nogle af disse tilbud, er du naturligvis i din gode ret til, ikke at gøre dette. Ved at benytte denne metode, kan du nemt og hurtigt finde dig en billig husforsikring. Det skal naturligvis lige siges, at denne service er 100% gratis for dig, da du ikke betaler for at få disse 3 tilbud.

Sådan gør du din husforsikring billigere

Efter du har modtaget de 3 tilbud, og du har valgt det forsikringsselskab, du ønsker at tegne din husforsikring hos, er der endnu flere ting du kan gøre, for at gøre din husforsikring billigere.

Der er f.eks. flere ting du kan gøre ved dit hus, for at den årlige præmie du skal betale, vil være lavere. Dit forsikringsselskab vil typisk foretage en risikovurdering af dit hus, hvor de vurderer, hvor stor risikoen for skader er. Er risikoen for skade stor, vil den årlige præmie naturligvis også være højere, end hvis risikoen for skaden havde været lille.

Hvis du altid sørger for, at dit hus er godt vedligeholdt, og dermed minimerer risikoen for skader på det, vil dit forsikringsselskab tilbyde en lavere præmie. Hold derfor altid øje med om der er huller i væggen, så du kan forebygge eventuelle vandskader. Har du f.eks. stråtag, vil dit forsikringsselskab også vurdere risikoen for brand som værende højere, end hvis der var monteret et hårdt tag på dit hus.

Følger du disse trin, er der god mulighed for, at du kan få en billig husforsikring, som stadig passer til dine behov.