Kaffe

Prissammenligning af kaffeautomater

Det kan være svært at finde den rette pris på det som man står og mangler, hvilket jeg selv oplevede den anden dag. Jeg stod i den situation, at jeg skulle indhente et eller flere tilbud på den rette kaffeautomat til virksomheden. Kravene var at det var en industri kaffemaskine eller kaffeautomat, som kunne lave de fleste typer kaffe samt varmt vand til te. Jeg var åben for både leje af kaffeautomat og køb af kaffeautomat, hvilket betød at jeg havde mange muligheder. Efter noget tids søgen på nettet var dette næsten en opgivende process, da jeg gerne ville have flere forskellige tilbud på en kaffeautomat. Men så faldt jeg over siden ekspertvalg.dk hvor det er muligt at blive kontaktet af op til fire forhandlere af kaffeautomater.

På deres sider om leje af kaffeautomat og industri kaffemaskine fik relevant information i forhold til min beslutning og endte på siden om kaffeautomater, her kunne jeg læse om de forskellige mærker og meget mere.

Jeg udfyldte kontaktformularen og blev kort efter ringet op af en kundeservicemedarbejder som verificerede mine behov og tilføjede, at jeg både var interesseret i køb og leje af kaffeautomater. Umiddelbart følte jeg at dette helt utroligt eftersom jeg intet havde betalt, men alligevel blev ringet op af en person for at bekræfte mine behov. Det er nu to dage siden at jeg udfyldte formularen og har netop modtaget mit fjerde og sidste tilbud. Jeg må indrømme at jeg til at starte med var skeptisk omkring de tilbud jeg ville modtage, men jeg må sige at jeg er godt tilfreds.

Jeg kan efter at havde modtaget fire tilbud på kaffeautomater konkludere at eksptervalg.dk er et ekspertvalg i min optik. Jeg står nu med klare tilbud på både leje og køb af kaffeautomater, jeg har sågar fået muligheden for at købe brugte maskiner. Alt i alt har jeg sparet tid på at søge efter tilbud og fået tilbud på samme tid, men derudover har jeg modtaget differentieret tilbud som er skræddersyet mine behov.

Mine anbefalinger går altså til ekspertvalg.dk, hvor man kan få op til fire tilbud på stort set alle B2B relateret produkter og services. Det vil altså sige, at man stort set kan finde alle ting til sin virksomhed på denne side. Af denne årsag er det ikke usandsyneligt, at jeg kommer til at bruge siden igen, hvis jeg skal indhente tilbud som har relation til virksomheder og B2B markedet.