shutterstock_228876649

Optimer din globale virksomhed

 

Som følge af at globaliseringen brager frem, er der kommet høje krav til globale virksomhed og deres medarbejderes sproglige kunnen. Dette betyder ikke at det altid er nemt at finde en medarbejder med de rette kompetencer og ydermere de rette sproglige kompetencer. I stedet for at begrænse sig selv som chef, kan man vælge at finde den rette medarbejder på trods af hvilke sprog de behersker. Der er nemlig store muligheder for at investere i denne medarbejder og få dem undervist i de sprog der er nødvendige. På denne måde får du ikke blot en medarbejder med de rette kompetencer, men ligeledes en medarbejder der kan tale og forstå sine udenlandske kunder. Dette skaber også tillid og værdi for din kunde.

Ønsker du at læse mere om sprogkurser for erhverv kan du gøre det her.

Hvordan foregår et kursus?

Et sprogkursus kan foregå på mange måder, det mest optimale opnås ved at undervise i det land hvor sproget tales. Dette vil tage medarbejderen ud af hverdagens forhindringer og giver mulighed for optimal fokusering, kun på at lærer det ønsket sprog.

At sende medarbejderen ud til det ønsket land, giver ligeledes mulighed for at man kan tale sproget, døgnet rundt. Dette vil optimere indlæringsprocessen og i tilfælde også gøre at læringsprocessen går hurtigere.

Forskellige former for kurser

Der er flere forskellige måder at tage på sprogkursus og med en travl international virksomhed kan det være en udfordring at få alle ting til at passe sammen, derfor skal man vælge en kursusform der ikke går på kompromi med den daglige gang.

Blandt mange forskellige kursus former findes der lukkede kursus grupper, der gør det muligt for en mindre gruppe af dine medarbejdere kan komme på kursus i det samme sprog. Dette kan være nyttigt, hvis du eksempelvis har lanceret et produkt, på et nyt marked og har brug for at dine medarbejder udvider deres sproglige kompetencer.

Drejer det sig om en enkelt medarbejder, kan medarbejderen deltage i en kursusgruppe, hvor personen bliver sat sammen med andre der har brug for at lære samme sprog. Har medarbejderen ikke tidligere erfaring med sproget, kan det være en god idé at investere i enetimer, hvor din medarbejder har intensiv undervisning med en underviser.

Under opholdet vil din medarbejder have mulighed for eventuelt at bo hos en logivært der taler sproget man ønsker at lære, dette kan være ekstra motivation for din medarbejder, til at lære sproget.